بروز آمبولی بعد از انجام عمل لاغری اسلیو یکی از عوارض این جراحی است. افرادی که قصد انجام این روش جراحی را دارند، باید قبل از انجام آن با آمبولی و راه های پیشگیری از آمبولی آشنا شوند تا بتوانند از بروز آن جلوگیری کنند و دوران نقاهت خود را بدون دردسر سپری کنند.
اگر شما هم جزء افرادی هستید که می خواهید برای درمان چاقی خود عمل اسلیو معده را انجام دهید، برای آشنایی بیشتر با آمبولی بعد از عمل اسلیو و راه های پیشگیری از آن، خواندن این مقاله را به شما توصیه می کنیم.
دسترسی سریع:
Toggleآمبولی بعد از جراحی اسلیو معده یعنی ایجاد لخته خود در وریدهای عمیق پا و حرکت آن به سمت ریه است. این وضعیت اگر به موقع درمان نشود باعث ایجاد آمبولی ریه می شود که می تواند خطرناک و کشنده باشد.
معمولا احتمال بروز آمبولی در چند روز اول بعد از عمل اسلیو و در دوره نقاهت بیشتر است، چون بیمار در حال استراحت است و تحرکش کم می شود؛ در این حالت جریان خون کاهش می یابد و احتمال تشکیل لخته خون بالا می رود.
از طرفی در حین عمل جراحی اسلیو مقداری از چربی و کلاژن وارد جریان خون می شوند که سبب غلیظ و کند شدن جریان خون می شود که شرایط را برای آمبولی در عمل اسلیو فراهم می کند.
آمبولی بعد از انجام عمل اسلیو دارای علایم زیر است:
با مشاهده هر یک علایم بالا، باید فورا برای درمان آن اقدام کرد، چون با شدید شدن آن و عدم درمان به موقع منجر به کاهش جریان خون در قلب یا سکته مغزی می شود.
برای جلوگیری از بروز آمبولی بعد از انجام جراحی اسلیو می توان موارد زیر را به کار برد:
ایجاد آمبولی بعد از جراحی اسلیو به معنی از دست دادن بیمار نیست و با درمان به موقع میتوان از خطرات جدی و مرگ پیشگیری کرد. برای درمان آمبولی دو روش وجود دارد:
معمولا احتمال ایجاد آمبولی در چند روز اول بعد از جراحی اسلیو بیشتر است، البته این احتمال حدود 01/0 درصد است که در صورت رعایت توصیه های پزشکی این درصد کمتر میشود و تقریبا احتمال آن به صفر می رسد.
این نکته را نیز باید در نظر گرفت آمبولی بعد از جراحی اسلیو در همه افراد رخ نمی دهد و احتمال بروز آن در افرادی که یکی از شرایط زیر را داشته باشند، بیشتر از سایر افراد است:
آمبولی از عوارض احتمالی عمل اسلیو معده است و احتمال بروز آن برای همه افراد به اندازه نیست. آمبولی بیشتر به دلیل ایجاد لخته خون بعد از عمل به وجود می آید که با داشتن تحرک و فعالیت مناسب، رعایت رژیم غذایی مناسب و استفاده از داروهای رقیق کننده یا ضد انعقاد خون می توان از بروز آن جلوگیری کرد.